Imagine Ross Marquand

Ross Marquand, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Ross Marquand s-a născut pe Aug 22, 1981, în Fort Collins, Colorado, USA. Până în prezent, Ross Marquand a jucat în 16 producții de filme sau seriale. Ross Marquand este cunoscut pentru rolul jucat in ”A Lonely Place for Dying”. Ultimul proiect in care s-a implicat Ross Marquand va fi productia ”Avengers: Endgame”, ce va avea premiera pe 2019-04-24.

Data nașterii:
Ross Marquand s-a nascut pe Aug 22, 1981 în Fort Collins, Colorado, USA
Roluri jucate:
16 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie A Lonely Place for Dying 2009-01-01
Ultimul proiect:
Film Avengers: Endgame 2019-04-24
Filmografie Ross Marquand
Film Avengers: Endgame Johann Schmidt / Red Skull / Stonekeeper 2019-04-24
Film Avengers: Infinity War Johann Schmidt / Red Skull / Stonekeeper 2018-04-25
Film Life After Flash Himself 2017-10-02
Film Lucid Sam 2015-01-01
Film Spare Change Mr. Hartman 2015-02-14
Film Camera Trap Jack 2015-08-25
Film Une Libération Jean 2015-03-27
Film Down and Dangerous Henry Langlois 2014-02-14
Film Phineas and Ferb: Star Wars Han Solo (voice) 2014-07-26
Film Amira & Sam Greg 2014-05-30
Film Sabbatical 2012-06-15
Series Dog with a Blog Talking Dog 2012-10-12
Film The Congregation John Christner 2011-04-10
Series Talking Dead Aaron 2011-10-16
Series The Walking Dead Aaron 2010-10-31
Film A Lonely Place for Dying Nikolai Dzerzhinsky 2009-01-01