Imagine Michael James Shaw

Michael James Shaw, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Michael James Shaw s-a născut pe Dec 6, 2019, în . Până în prezent, Michael James Shaw a jucat în 9 producții de filme sau seriale. Michael James Shaw este cunoscut pentru rolul jucat in ”Constantine”. Ultimul proiect in care s-a implicat Michael James Shaw va fi productia ”Blood & Treasure”, ce va avea premiera pe 2019-05-21.

Roluri jucate:
9 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Constantine 2014-10-24
Ultimul proiect:
Series Blood & Treasure 2019-05-21
Filmografie Michael James Shaw
Series Blood & Treasure Aiden Shaw 2019-05-21
Film Avengers: Endgame Corvus Glaive 2019-04-24
Film Avengers: Infinity War Corvus Glaive 2018-04-25
Series Oasis B.G. 2017-03-16
Film Oasis B.G 2017-03-17
Film Wiener-Dog Actor 2016-06-24
Series Bull Rick Jarvis 2016-09-20
Series Limitless Mike 2015-09-22
Series Constantine Papa Midnite 2014-10-24