Imagine Katherine Langford

Katherine Langford, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Katherine Langford s-a născut pe Apr 29, 1996, în Perth, Australia. Până în prezent, Katherine Langford a jucat în 9 producții de filme sau seriale. Katherine Langford este cunoscut pentru rolul jucat in ”Daughter”. Ultimul proiect in care s-a implicat Katherine Langford va fi productia ”Cursed”, ce va avea premiera pe 2020-12-31.

Data nașterii:
Katherine Langford s-a nascut pe Apr 29, 1996 în Perth, Australia
Roluri jucate:
9 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Daughter 2016-05-22
Ultimul proiect:
Series Cursed 2020-12-31
Filmografie Katherine Langford
Series Cursed Nimue 2020-12-31
Film Avengers: Endgame Teen Morgan Stark (deleted scenes) 2019-04-24
Film Knives Out Meg Thrombey 2019-11-27
Film The Misguided Vesna 2018-01-26
Film Love, Simon Leah Burke 2018-02-16
Series 13 Reasons Why: Beyond the Reasons Herself 2017-03-31
Series 13 Reasons Why Hannah Baker 2017-03-31
Film Daughter Scarlett 2016-05-22
Film Imperfect Quadrant Ruby 2016-12-15