Imagine Evangeline Lilly

Evangeline Lilly, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Evangeline Lilly s-a născut pe Aug 3, 1979, în Fort Saskatchewan, Alberta, Canada. Până în prezent, Evangeline Lilly a jucat în 26 producții de filme sau seriale. Evangeline Lilly este cunoscut pentru rolul jucat in ”Dreamland”. Ultimul proiect in care s-a implicat Evangeline Lilly va fi productia ”Ant-Man 3”, ce va avea premiera pe 2022-07-29.

Data nașterii:
Evangeline Lilly s-a nascut pe Aug 3, 1979 în Fort Saskatchewan, Alberta, Canada
Roluri jucate:
26 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția movie Dreamland
Ultimul proiect:
Film Ant-Man 3 2022-07-29
Filmografie Evangeline Lilly
Film Ant-Man 3 Hope van Dyne / Wasp 2022-07-29
Film Real Steel 2 Bailey Tallet 2021
Film Dreamland Claire Reimann 2021
Film Avengers: Endgame Hope van Dyne / Wasp 2019-04-24
Film Ant-Man and the Wasp Hope van Dyne / Wasp 2018-07-04
Film Little Evil Samantha 2017-08-08
Film Making of an Ant-Sized Heist: A How-To Guide Herself 2015-12-08
Film Ant-Man Hope van Dyne 2015-07-14
Film The Hobbit: The Battle of the Five Armies Tauriel 2014-12-10
Film The Hobbit: The Desolation of Smaug Tauriel 2013-12-11
Film Real Steel Bailey Tallet 2011-09-28
Film Afterwards Claire Del Amico 2008-10-01
Film The Hurt Locker Connie James 2008-10-10
Film The Long Weekend Simone 2005-08-05
Series Lost Kate Austen 2004-09-22
Series Punk'd Herself 2003-03-17
Series The Ellen DeGeneres Show Unknown 2003-09-08
Film Stealing Sinatra Model in commercial 2003-01-24
Series Jimmy Kimmel Live! Unknown 2003-01-26
Film The Lizzie McGuire Movie Police Officer 2003-05-02
Series Smallville Girl in Cinema (uncredited) 2001-10-16
Series The View Unknown 1997-08-11
Series EP Daily Unknown 1997-09-01
Series Late Night with Conan O'Brien Unknown 1993-09-13
Series The Tonight Show with Jay Leno Unknown 1992-05-25
Series Live with Regis and Kathie Lee Unknown 1983-04-04