Imagine Angelica Lisk-Hann

Angelica Lisk-Hann, filmografie, carieră, premii și nominalizări

Angelica Lisk-Hann s-a născut pe Feb 20, 1969, în Toronto, Canada. Până în prezent, Angelica Lisk-Hann a jucat în 9 producții de filme sau seriale. Angelica Lisk-Hann este cunoscut pentru rolul jucat in ”Earth: Final Conflict”. Ultimul proiect in care s-a implicat Angelica Lisk-Hann va fi productia ”Shazam!”, ce va avea premiera pe 2019-03-23.

Data nașterii:
Angelica Lisk-Hann s-a nascut pe Feb 20, 1969 în Toronto, Canada
Roluri jucate:
9 de producții TV, seriale sau filme
Prima apariție:
În producția series Earth: Final Conflict 1997-10-06
Ultimul proiect:
Film Shazam! 2019-03-23
Filmografie Angelica Lisk-Hann
Film Shazam! Bus Passenger #2 2019-03-23
Film I'll Be Home for Christmas Cello Player 2016-11-27
Film Hit It Vivacious Vivian 2013-03-22
Series Lost Girl Thrasher 2010-09-12
Series Warehouse 13 Bridesmaid 2009-07-07
Film The Good Times Are Killing Me Bartender 2009-09-13
Film Jumper Paladin 2008-02-13
Film Half Baked Henchwoman 1998-01-16
Series Earth: Final Conflict Policewoman 1997-10-06